Geen categorie
Geen reacties

Alles over online condooms kopen

Door de komst van het internet, kan er tegenwoordig een hoop online gekocht worden. Dit bespaart een heleboel tijd, maar een ander voordeel van online je spullen kopen, is dat je ook nog eens anoniem bent. Anonimiteit tijdens het kopen kan erg fijn zijn, vooral als je intieme producten moet kopen, zoals condooms. Daarbij heb je ook nog een veel meer keuze. Ben jij benieuwd wat voor een soort condooms je online kunt kopen en welke condoom maat jij nodig hebt? Lees dan snel verder!

De verschillende soorten condooms

Condooms komen in allerlei verschillende soorten, maten, kleuren en smaken. De standaard condooms, worden voornamelijk de classic genoemd. Een classic condoom past om de gemiddelde penislengte en bevat meestal glijmiddel. Naast dat je een classic condoom kunt kopen, zijn er ook condooms met extra reliëf erop. Denk hierbij aan de condooms met ribbels, nopjes of een combinatie van verschillende patronen. Het reliëf zorgt voor een intenser gevoel en daarmee ook een sterker genot.

Condooms zijn ook te verkrijgen in verschillende diktes. Zo zijn er extra stevige condooms, die goed geschikt zijn voor anale bevrediging. Deze condooms zullen namelijk niet snel scheuren. Je kunt er ook voor kiezen, om extra dunne condooms te kopen. Deze condooms zorgen voor meer belevingservaring, waardoor het gevoel sterker zal zijn.

Het merendeel van de condooms komt met glijmiddel, maar je kunt deze uiteraard ook zonder bestellen. Behalve glijmiddel, is ook mogelijk om condooms te kopen met een verdovend middel. Dit noemen we vertragende condooms. Vertragende condooms zorgen ervoor dat de man de daad langer vol kan blijven houden.

Tot slot, zijn er ook nog pret condooms te koop. Pret condooms, bieden naast de noodzakelijk bescherming, ook nog wat entertainment aan. Pret condooms zijn te herkennen aan hun gekke kleuren, maar er zijn ook pret condooms met smaakjes of glow in the dark pret condooms.

Wat is de juiste condoom maat?

Condooms komen in verschillende maten. In de schappen, zijn de condooms gemiddeld 52, 54 of 56 mm in de breedte. Om achter jouw condoom maat te komen, zal de penis opgemeten moeten worden wanneer deze stijf is. Dit doe je voor zowel de lengte, als voor de breedte. Je kunt het beste de penis opmeten met een (flexibel) meetlint, liniaal of touw. Voor de meest nauwkeurige meting, raden wij een flexibel meetlint aan.

Belangrijke informatie over condooms

Condooms zijn gevoelige producten en vragen om extra aandacht nadat ze gekocht zijn. Allereerst, is het namelijk van belang om de condooms niet op een warme plek te bewaren. Een condoom die altijd in de portemonnee bewaard wordt, ligt eigenlijk al op een te warme plek. Ditzelfde geldt ook voor condooms die in het dashboardkastje van de auto blijven liggen.

Niet alleen is warmte schadelijk voor condooms, je moet ook goed oppassen voor scherpe voorwerpen. Wanneer een condoom in aanraking komt met een scherp voorwerp, kan de condoom gaan scheuren waardoor deze niet meer naar behoren werkt. Dit klinkt wellicht als een open deur, maar deze fout wordt toch snel gemaakt. Dit risico doet zich voor wanneer een condoom in een broekzak of handtas wordt bewaard, waar toevallig ook sleutels of een ander scherp voorwerp ligt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu