Geen categorie
Geen reacties

Last van erectieproblemen? Deze natuurlijke pil helpt je er doorheen

Een erectieprobleem kan door verschillende oorzaken ontstaan. De huisarts kan helpen om het te bespreken. Het kan om een lichamelijke en om een psychische oorzaak gaan. Het is belangrijk om te ontdekken waardoor de erectiestoornis ontstaat om zo een oplossing te vinden. Het is goed om erover te praten.

Lichamelijk of psychisch?

Wanneer iemand zelden of nooit een goede stijve penis krijgt is het vaak een lichamelijk probleem. De hormonen, de bloedvaten of zenuwbanen werken niet goed samen om een erectie te krijgen. Het kan door een ziekte komen, medicijnen en ook door de leeftijd of een operatie. Wanneer iemand af en toe een normale erectie krijgt werkt alles goed. De kans dat het dan psychisch of seksueel is, is groter. Een ongezonde leefstijl kan ook zorgen voor erectieproblemen. Denk hierbij aan slecht eten, te weinig bewegen, roken of teveel alcohol.

Wat te doen bij erectieproblemen?

Het is belangrijk om te starten met het opschrijven wat je wel of geen erectie geeft. Schrijf ook met wie je was en waar je toen aan dacht. Kijk of er extra stimulatie en prikkels waren om een erectie te krijgen. Denk hierbij aan het kijken naar een seksfilm, een vibrator, sekstoy of met glijmiddel. Het kan zijn dat je aan het vrijen was of aan het masturberen. Bespreek met de huisarts wat helpt en niet helpt.

Wat kun je doen?

Naarmate een man ouder wordt zal de penis minder lang stijf zijn. Naast seksfilms en kan het strelen van de penis of masturberen van belang zijn om een erectie te krijgen. Het is daarnaast belangrijk om lichamelijk en psychisch gezond te zijn. Stop met roken als je rookt. Stop met het drinken van alcohol of beperk het tot maximaal een glas per dag. Het is ook belangrijk om voldoende lichaamsbeweging te krijgen. De juiste voeding is daarnaast ook van belang. Wanneer je wat te zwaar bent is het goed om wat af te vallen. Het zijn goede adviezen voor de gezondheid. Of het nu wel of niet helpt bij het verbeteren van de erectie: het is goed.

Medicijnen?

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van een natuurlijke erectiepil. Het zijn middelen welke algemeen bekend zijn en waar je gebruik van kunt maken. Het is goed om te ontdekken wat er allemaal kan. Informeer bij je arts wat de beste opties zijn voor jou. Het is goed om alle mogelijkheden te bekijken om wat extra hulp te krijgen.

Wat is belangrijk?

Het is belangrijk om in de juiste stemming te komen als je seks gaat hebben. Het kijken van een seksfilm kan helpen, een zachte massage, sekstoys of een andere benadering. Praat met je partner over hoe je van de seks houdt en wat je graag doet. Het kan helpen om eens een keer wat compleet anders te doen. Het is goed voor beiden om dit te bespreken. Het zal helpen om een geweldige ervaring te krijgen met een geweldige erectie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu