Geen categorie
Geen reacties

Je wildste fantasie werkelijkheid? Het kan in een rollenspel!

Iedereen heeft wel een wilde, spannende of uitdagende fantasie. Een wilde avond samen met je favoriete celebrity. Of misschien droom jij er wel van om in de rol te duiken als inbreker, politieagent, cheerleader, dokter of superheld. Soms heeft je (seks) leven een nieuwe impuls nodig en met een rollenspel kan dat.

Hoe werkt een rollenspel?

Belangrijk is dat je met je partner(s) duidelijke regels afspreek. In sommige rollenspellen gaat het er nou eenmaal ruiger aan toe dan bij een ander. Door de regels te bespreken en ervoor te zorgen dat deze voor iedereen duidelijk zijn. Creƫer je een veilige omgeving waarin iedereen zich op zijn gemak voelt. Dit bevordert alleen maar het rollenspel omdat jij en je partner zich helemaal kunnen laten gaan.

Kies een rol

Wanneer de regels duidelijk zijn kies je samen een scene, situatie of thema uit wat jullie beide spannend lijkt. Je kan ervoor kiezen om twee vaste rollen aan te nemen en een bepaald scenario te volgen. Of je kiest beide apart van elkaar een rol of personage uit waarmee jullie beide gaan improviseren. Een tip! Als je het voor de eerste keer doet dan is een vast scenario makkelijker. In het begin is het namelijk vaak onwennig en wat vastigheid maakt het makkelijker om in je rol te blijven.

 

Maak het nog spannender!

Een rollenspel is een, jezelf er helemaal in laten op gaan is nog veel leuker! Wanneer je helemaal opgaat in je rol en het thema, maak je het rollenspel vele male spannender. Je kan jezelf hiervoor verkleden met verschillende outfits. Attributen gebruiken zoals bijvoorbeeld handboeien. Of zelfs op spannende locaties een rollenspel doen met je partner.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu