Geen categorie
Geen reacties

Je eerste liefde

Dat eerste moment. Je kijkt haar in de ogen en eigenlijk weet je het meteen. Die moet ik hebben. Het gevoel is bijna als magisch te beschrijven. Je kan het niet helpen. Je blijft maar aan haar denken. Die mooie uitstraling, ze heeft een bepaalde glans over zich heen, ze ruikt zo lekker, met haar ben je gewoonweg het vrolijkst en beleef je de leukste momenten. Hoe langer je met elkaar omgaat des te beter je elkaar echt leert kennen. Met de dag begin je haar echt te begrijpen. Jullie meest favoriete tijd van het jaar is de zomer. Dan gaat het dak eraf.

Het is niet te verklaren maar na een aantal jaar is de liefde opeens een stuk minder. Je begint te beseffen dat er nog zo veel meer aanbod is op de markt. Jullie zijn uit elkaar gegroeid en het is tijd om beide een andere weg in te slaan. Voor sommige mensen is het vinden van een nieuwe liefde erg moeilijk. Ze blijven toch steeds weer terugdenken aan alle mooie momenten die je samen hebt gedeeld. Andere mensen zijn daar veel sneller mee en ruilen de oude liefde gemakkelijk in voor een ander. De nieuwe liefde is de liefde waar je stiekem altijd naar hebt verlangt. Je had nooit gedacht deze te scoren. Maar het blijkt toch dat waar een wil is, is een weg. Je hebt het allemaal voor elkaar. Die Porsche staat dan eindelijk voor de deur. Huh?

Je eerste auto

Voor sommige mannen is de eerste auto de eerste echte liefde. Je hebt er namelijk een lange tijd voor gespaard en hard voor gewerkt. Met private lease is het tegenwoordig echter mogelijk om een nieuwe auto te rijden voor vast maandbedrag. Het is niet langer nodig een groot geldbedrag te sparen. Bij private lease bepaal je vooraf de looptijd van het contract. Als je binnen 4 jaar dus uitgekeken bent op je auto, is het mogelijk om een nieuwe auto te kiezen en een nieuw contract af te sluiten.

Andere opties

Private lease is dus een goede optie voor mensen die niet de beschikking hebben tot een groot geldbedrag maar wel graag een nieuwe auto willen rijden. Werk je full-time? Dan is zakelijk leasen ook een goede optie. Hierbij moet je alleen maandelijks de bijtelling betallen.

Het is belangrijk om de motor draaiende te houden (in de relatie). Geef haar genoeg aandacht. Het kan zo gebeuren dat er gebreken ontstaan. Zorg er daarom ook voor dat je goed verzekerd bent. Bij private lease is dit gelukkig inbegrepen in het maandbedrag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu