Girls
Geen reacties

De voordelen van Hyaluronzuur

Wellicht ben je nog niet bekend met de term Hyaluronzuur of ben je op zoek naar meer informatie over dit middel. Wat doet het precies en waar kan je het verkrijgen? In de onderstaande tekst zullen deze vragen beantwoord worden en zal er dieper op ingegaan worden.

Wat is Hyaluronzuur?

Ieder persoon heeft dit type zuur in zijn of haar lichaam, het is een bouwsteen die in het bindweefsel opgeslagen zit. Deze molecuul is gek op water en dit is zichtbaar aan de huid. Het molecuul is enerzijds verbonden aan water en bindt zich anderzijds aan collageen. Het zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd blijft en daardoor soepeler en mooier blijft.

Wat doet Hyaluronzuur met jouw huid?

De kracht om vocht vast te houden is bij Hyaluronzuur extreem hoog, één gram kan namelijk al zes liter water vasthouden. Dit water geeft de molecuul door aan de huid waardoor de huid gladder, soepeler en stralender wordt. Een hele fijne bijkomstigheid is dat het zuur voor elk type huid gebruikt kan worden, zelfs wanneer jij over allergieën beschikt.

Waarom zou jij Hyaluronzuur gebruiken?

Het is wetenschappelijk bewezen dat het zuur minder wordt naarmate je ouder wordt en daarnaast is het seizoen afhankelijk. Dit is bijvoorbeeld zichtbaar in de winter wanneer je een schralere huid hebt. Waarom jij het zou moeten gebruiken is eigenlijk voor twee redenen. De eerste reden is om de schrale huid te voorkomen en hierdoor een minder gevoelige huid te krijgen en de tweede reden is om het soepeler en stralender te maken. Het is uiteraard ook een uiterlijke kwestie.

Waar kan je Hyaluronzeer verkrijgen?

Dit type zuur is op vele plekken verkrijgbaar. Echter wordt het wel aangeraden om te gebruiken onder toezicht van een specialist. Een overschot kan namelijk zorgen voor een onjuiste balans in de huid.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu