Geen categorie
Geen reacties

Vakantie met je partner

Op vakantie met vriendje, heerlijk!
Over niet al te lange tijd heb je vakantie, maar wat ga je doen? De hoogste tijd om weer eens een lekkere vakantie met partner te boeken. Of het nou jullie eerste vakantie samen wordt of jullie al meerdere keren samen op vakantie zijn gegaan, het zal jullie relatie alleen maar sterker maken. Uit onderzoek blijkt zelfs dat mensen met partner verliefder terugkomen na een vakantie. Ga voor een stedentripje naar Barcelona, trek er met de auto op uit richting Frankrijk of boek een lange vakantie naar Japan, Amerika of Curaçao.

Voorkom ruzie met partner op vakantie
Het laatste wat je wil is natuurlijk ruzie krijgen. Tijdens een vakantie zit je vrijwel de hele dag op elkaars lip en dat kan zorgen voor de nodige irritatie. Met deze tips voorkom je hopelijk een ruzie met partner op vakantie:
– Maak van tevoren goede afspraken. Hoe willen jullie de vakantie invullen en nog belangrijker, wat willen jullie ongeveer per dag gaan besteden? Probeer verwachtingen te scheppen, zodat jullie het daar op de vakantiebestemming niet meer over hoeven te hebben.
– Sluit waar nodig compromissen. De een vindt het leuk om naar het strand te gaan, terwijl de ander ook een keer naar een musea wil of een dagje wil shoppen. Probeer met beide wensen rekening te houden.
– Geef elkaar zo nodig ruimte. Het is natuurlijk ook oké om een keer alleen naar de supermarkt te gaan of al richting het strand te gaan, terwijl de ander nog een uurtje extra slaap pakt.
– Zijn er dan toch nog irritaties? Spreek ze uit, zodat de ander er op kan letten.

Ga genieten
Zijn de koffers gepakt, liggen de tickets op tafel en zitten jullie paspoorten in de tas? Dan staat jullie nog maar een ding te doen: genieten. Tijd om op vakantie met vriendje of vriendinnetje te gaan. Voor je het weet liggen jullie bruin te worden in de zon en hebben jullie in de avond een romantisch diner op het strand. Joehoe, vakantiemodus aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu