Geen categorie
Geen reacties

Voorspel in bed

Hét woord dat, volgens heel veel vrouwen, op geen enkele pagina in het woordenboek van mannen staat is voorspel. En ook al staan mannen niet echt gekend als de meest romantische wezens, degenen die op jacht zijn kunnen er wel wat van.

Maar wat verstaan we onder voorspel? Is het enkel strelen, zoentjes in de hals geven en lieve woordjes fluisteren? Wie dàt denkt beperkt zichzelf tot het maximum want het is zoveel meer dan dat. De ouverture naar een stevige vrijpartij kan zo uitgebreid zijn dat je als vrouw niet eens doorhebt dat de man het ziet als aanloop nààr.

Op gebied van seks zijn mannen en vrouwen héél verschillend en hebben ze eigenlijk maar één ding gemeen: ze willen genieten en een fantastisch orgasme. Je wordt veel wijzer over de aard van de verschillen als je bekijkt hoe het gaat nà dat orgasme.

Een vrouw wil geborgenheid, nog even na knuffelen, nagenieten en horen dat het lekker was, toch? Een man is daar heel anders in en is eigenlijk alleen maar blij dat hij zijn kwakje kwijt is. En laat dààr nu heel de voorspel seks van een man om draaien, om het verspreiden van zijn zaad, zoals het in zijn oerinstinct zit opgeslagen. Hij kan het niet helpen dat hij zo geschapen is en sommige mannen, die echt van een vrouw houden, hebben zich de kunst van voorspel seks meester gemaakt, maar de facto zit het niet van nature ingebouwd in hun systeem.

Dat is ook één van de redenen dat mannen seks en liefde makkelijker van elkaar kunnen scheiden dan vrouwen. In de oertijd was het belangrijk om een nageslacht te hebben, mannetjes hadden seks met vrouwtjes en dat was het dan. Dus, op dat vlak kun je stellen dat heel wat mannen niet echt mee evolueerden en dat zij nog steeds blijven drijven op de driften uit de tijd dat vrouwen met een knots werden neergeslagen en bij de haren de grot in getrokken werd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu